Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 903 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,56 g |
Tuky | 19,46 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 426,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryžu uvaríme, jablká nakrájame na rezance (na hrubom strúhadle).
Krok 2: Ryžu zmiešame s vajcami, jablkami, hrozienkami, ochutíme škoricou, cukrom, štipkou soli.
Krok 3: Dáme do vymasteného pekáča a pomaly pečieme asi 45 minút.
Krok 4: Podávame s kompótom.
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kugeľ na sladko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOk6
Moje poznámka
Kugeľ na sladko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOk6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 6 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 11 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 13 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 13 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 14 hodinami
Tématické fráze:
ravioli recept na sladko,
rýže na sladko,
jídla na sladko,
rýže nasladko,
čočka na sladko,
rýže nasladko recept,
cibule na sladko,
ravioly na sladko,
ravioli na sladko,
recepty na sladko,
rýže ma sladko,
židovský kugel,
jídlo na sladko,
zidovske jidlo,
recept na ryzu na sladko,
židovský recept-na sobotu,
kugl rýžový,
rýže na na sladko,
jednoducha ryze nasladko,
bezmasý segedín
Suroviny:
rýže,
rozinky,
jablko,
vejce,
cukr,
sůl,
skořice
Komentáře (8)