Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
7 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží maso v lednici? Praktický přehled trvanlivosti různých druhů masa
7 foto Hodnocení 1× Chyby při skladování zákusků: Dbejte na vhodnou teplotu i urychlenou spotřebu
5 foto Hodnocení 1× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží kysané zelí v lednici? Důležité je zabránit přístupu vzduchu
18 foto Hodnocení 3× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Video Hodnocení Zkuste tento životodárný nápoj. Hotový je hned a s videonávodem ho zvládne i začátečník