Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Hodnocení 9× Jaké jídlo uvařit, když je málo času a v lednici zůstaly knedlíky z předchozího dne? To je snadné - přece knedlíky s vajíčkem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Hodnocení 12× Jak uchovat syrovou zeleninu v soli? Zeleninová směs vydrží až do další sezony a výborně dochutí naše polévky a další jídla
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře