Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou
Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
5 foto Hodnocení 16× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 2× Chyby při zavařování hub: Pečlivý výběr je nutností, stejně jako jejich předvaření
23 foto Cukrář Josef Maršálek tvrdě trénuje na StarDance a říká: Člověk má znát své hranice, ale měl by pokusit se jich dotknout
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 55 min