Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Rady zahradnice Andrey: Fleků na paprikách se zbavíte snadno, způsobit je můžete třeba špatným zaléváním
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte
Nadýchané kynuté sádlové koláčky: Díky sádlu jsou neuvěřitelně vláčné a s voňavou náplní a drobenkou božsky chutnají