Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
8 foto Hodnocení 27× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
5 foto Hodnocení 1× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 3× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
6 foto Hodnocení 38× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
7 foto Hodnocení 34× Desatero rad na téma pečené maso: Naučte se triky pro šťavnatý a chutný výsledek
4 foto Hodnocení 352× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky
7 foto Hodnocení 22× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
9 foto Hodnocení 22× Jak připravit vepřovou kýtu? Od smažení po pečení, inspirace pro každodenní vaření
7 foto Hodnocení 12× Čím a jak podlít maso při pečení pro šťavnatý výsledek? Některé možnosti vás překvapí
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Margarita je nejlepší drink do horkých letních dnů. Zkuste jej podle těchto receptů ve verzi s pivem nebo s chilli