Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
7 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma pečené maso: Naučte se triky pro šťavnatý a chutný výsledek
4 foto Hodnocení 333× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky
7 foto Hodnocení 19× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
7 foto Hodnocení 3× Čím a jak podlít maso při pečení pro šťavnatý výsledek? Některé možnosti vás překvapí
5 foto Hodnocení 3× Které maso je nejlepší na pečení? Vybírejte z druhů, které jsou prorostlé tukem
8 foto Hodnocení 3× Co udělat se zbytkem výpeku? Poradíme pět snadných a chutných tipů do kuchyně
5 foto Hodnocení 27× Jak připravit pomalu pečenou vepřovou plec? S bramborami a mrkví je neodolatelná
6 foto Hodnocení 33× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
6 foto Hodnocení 236× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
6 foto Hodnocení 14× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
9 foto Hodnocení 435× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
7 foto Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva