VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
I četníci si pochutnávali na kradených slepicích. Za první republiky se odcizení ptáka trestalo žalářem
5 skvělých receptů z rýže: Jednoduché risibisi, rýži se žampiony nebo vaječnou rýži si zamiluje každý