Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
5 foto Hodnocení 243× Jak udělat pudinkový krém do košíčků? Nejen vypadají, ale i chutnají luxusně
Hodnocení 26× Chyby při přípravě buchtiček se šodó: Pozor na připálený krém i velikost buchtiček
4 foto Hodnocení 104× Krémy nemusí být jen klasické. Zkuste s námi jednoduchý a chutný ovocný krém
7 foto Hodnocení 150× Pražský koláč pro začátečníky: Bochánky s krémem a drobenkou jsou oblíbené i u nás
Hodnocení 10× Pudinkový krém s pomocí robota s námi zvládne každý. Zkuste to jako profesionálové
Video Hodnocení 8× Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
Jak na dokonalý máslový pudinkový krém: Díky jednoduchým radám bude krásně hladký a cukroví zvláční i dochutí
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Pikantní ragú z václavek s těstovinami: Levné jídlo, které překvapí výtečnou chutí a snadnou přípravou
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky