Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Video Hodnocení 57× Čokoládové zdobení na dezerty: S videonávodem posunete vaše výtvory na vyšší level
Hodnocení 5× Pečená dýně: Nachystejte si univerzální přílohu nebo hlavní chod, naslano i nasladko
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
Video Hodnocení 24× Jak zavařit hrušky? Máme pro vás recept, se kterým zavaříte hrušky snadno a rychle
8 foto Hodnocení 1× Co je kořenová zelenina? Není to jen mrkev, celer a petržel, ale i jiná zelenina
Video Hodnocení 7× Jak připravit houbovou omáčku? O jemnost této dobroty se postará pomazánkové máslo
6 foto Hodnocení 4× Churros je španělské pečivo z odpalovaného těsta. Vychutnejte si ho s čokoládou
45 foto Hodnocení 153× Zdobení dortů: Krém je nejrychlejší a nejefektivnější způsob, jak ozdobit dort
7 foto Hodnocení 4× Dýňová polévka z pečené dýně: Pečením zvýrazníte chuť hlavní suroviny v polévce
Kvíz Hodnocení 46× KVÍZ: Jaké jsou druhy masa, jak se v nich vyznat a co z nich uvařit? Poradíme vám
Video Hodnocení 571× Jak zavařit ořechová jádra? Jsou trvanlivá a ve sklenicích jim nehrozí škůdci a plíseň
Video Hodnocení 26× Jak upéct dýni jako hlavní chod? S našimi radami to zvládne i kuchtík začátečník
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu