Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Kdy přidat do těsta na mazanec rozinky a mandle? Díky těmto trikům rozinky neklesnou dolů a mandle se nespálí
Kanadské borůvky a jak se o ně na jaře postarat: Oblíbené plody českých zahrádek je potřeba správně prořezat
Levná rajská omáčka z protlaku: Je krásně jemná a lahodná, přitom stačí jen několik ingrediencí a použít pár triků na dochucení
5 foto Hodnocení 10× Jak uvařit zeleninové lečo? Z rajčat a paprik připravíme během chvilky lahodný pokrm
5 foto Hodnocení 176× Jak uvařit rajčatový protlak a zavařit ho do skleniček. Vyzkoušejte jednoduchý recept
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
7 foto Hodnocení 26× Jaký je rozdíl mezi kečupem a protlakem? Odpověď je jasná, ne každý ji ale zná
Hodnocení 96× Časté chyby při vaření rajčatového protlaku: Základem je správná hustota a chuť protlaku
Hodnocení 9× Rajčatová polévka s cuketou: Tato lehká letní polévka se výtečně hodí na rychlou večeři
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
4 foto Hodnocení 33× Tři tipy, jak zachránit překyselenou omáčku: Snadno pomohou dostupné suroviny z naší kuchyně
Hodnocení 3× Jak na barevné domácí těstoviny: Můžete je obarvit špenátem, rajským protlakem nebo červenou řepou
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Hodnocení 76× Jak pasírovat rajčata? Je to jednoduché, pokud znáte osvědčený postup. Poradíme, jak na to
Hodnocení 151× Jak zpracovat a uložit přebytek rajčat? Máme více možností, vyzkoušejte ty nejoblíbenější
Hodnocení 528× Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování