Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
6 foto Hodnocení 1× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
8 foto Hodnocení 13× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 32× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 25× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 10× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Pikantní zeleninová chuťovka: Čalamáda podle maďarského receptu nemá chybu a zvládne ji připravit každý