Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Kdy přidat do těsta na mazanec rozinky a mandle? Díky těmto trikům rozinky neklesnou dolů a mandle se nespálí
Kanadské borůvky a jak se o ně na jaře postarat: Oblíbené plody českých zahrádek je potřeba správně prořezat
12 foto Hodnocení 43× Nejoblíbenější recepty na řízky: Česká klasika, která k obědu nikdy neomrzí
5 foto Hodnocení 87× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
5 foto Hodnocení 61× Jak udělat řízky z pýchavky? Z jediné houby nasytíte celou rodinu a ještě sousedy
18 foto Hodnocení 31× 7 receptů na smaženou cuketu: Letní řízečky báječně chutnají v trojobalu i v těstíčku
7 foto Hodnocení 49× Jak udělat cuketu na pánvi? Usmažte ji jen tak, v trojobalu nebo v křupavém těstíčku
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
6 foto Hodnocení 484× Jak připravit těstíčko na obalování? Řízky jsou šťavnaté a těstíčko skvěle křupavé
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Hodnocení 12× Pokrmy z asijských bister snadno připravíte i doma. Vyzkoušejte třeba kousky masa nebo zeleniny v tempuře
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající
9 foto Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása