Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Nepovedení velikonoční beránci vás skvěle pobaví: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
7 foto Hodnocení 6× Hlavičku, typickou velikonoční nádivku, s námi zvládne i začátečník. Přesvědčte se
14 foto Hodnocení 31× Jak udělat plněné bramborové knedlíky? Naše babičky je vařily s uzeným masem
Video Hodnocení 12× Jak udělat nejlepší bramborové halušky? Snadno, rychle a levně je uvaříte podle videa
5 foto Hodnocení 1× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 17× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
7 foto Hodnocení 38× Jak vařit uzené maso? Poradíme, jak na to, abyste nevyvařili jeho báječnou chuť
7 foto Hodnocení 3× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
5 foto Hodnocení 17× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
Muzikanti s uzeným jsou podkrkonošskou lahůdkou: Voní masem i zelím a jejich přípravu zvládne podle receptu každý
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí