VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
7 foto Hodnocení 1× Jak vařit sterilované zelí? Nejlepší chuť mu dodá orestovaná cibule a uzenina
9 foto Hodnocení 455× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
Hodnocení 109× Jak připravit kysané zelí ke kachně či huse? Nezapomeňte na sádlo a zlatavou cibulku
Hodnocení 77× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Hodnocení 180× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let