Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
Remoska není jen na pečení buchet nebo chleba - připravíte v ní maso, zeleninu, zapékané pokrmy, slané pečivo nebo moučníky. Podívejte se, co vše v ní lze připravit, nechte se inspirovat a využijte remosku na maximum.
Remoska je přenosná elektrická pečící mísa, která je ideální pro přípravu masa, zeleniny, zapečených pokrmů i chleba. Díky rovnoměrnému rozložení tepla ušetří energii a zajistí dokonale propečené pokrmy. Jaká jídla v ní lze připravit? Přinášíme přehled možností přípravy jídel v remosce, které vás možná překvapí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Co všechno zvládne remoska
Remoska má přednastavenou teplotu, která se pohybuje mezi 160–180 °C a není možné ji měnit. Teplo je uvnitř rozváděno rovnoměrně, a tak jsou pokrmy v ní vždy dokonale propečené.
- Remoska je ideální pro pečení domácího chleba i slaného pečiva, jako jsou rohlíky nebo housky.
- Stejně dobře v ní upečete kynuté buchty nebo moučníky.
- Remoska je vhodná také pro pečení nebo dušení masa. A protože je k dostání i ve větší velikosti, připravíte v ní snadno oběd pro celou rodinu.
- Ani zapékané těstoviny či brambory nejsou překážkou, dokonce se hodí i na přípravu povidel.
- A co řízky? Ano, i řízky dokážete připravit v remosce.
Remoska je všestranný kuchyňský pomocník, který zvládne pečení, dušení i zapékání. Díky jednoduché obsluze a úspornému provozu je skvělou alternativou k troubě, zejména v menších kuchyních nebo na chatách. Pokud remosku ještě nemáte, určitě stojí za zvážení - možností jejího využití je totiž nespočet.
Komentáře