Den brownies
Brownies poprvé upekl v roce 1893 chicagský cukrář na přání majitelky hotelu, ve kterém byl zaměstnán. Od té doby se receptura brownies již trochu… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokonale vláčný, svěží a zároveň lahodný dezert plný čokolády se vyznačuje velmi snadnou přípravou. Vyzkoušejte čokoládové brownie a už nikdy nebudete chtít jiný moučník. Vyrábí se z třeného těsta, do kterého se přidává pořádná dávka kakaa a čokolády. Po upečení je dezert uprostřed krásně vláčný a na povrchu vzniká křehká krusta.
Každý milovník čokolády jistě zná čokoládové brownie, které původem pochází ze Spojených států. Tento lahodný moučník si vás získá svou dokonalou chutí a jednoduchou přípravou, při které stačí dodržet správný postup a dobu pečení, aby dezert zůstal uvnitř krásně šťavnatý a na povrchu se vytvořila lahodná "krustička". Fantazii se meze nekladou, proto můžeme do brownies přidat nasekané oříšky, rozinky nebo třeba marshmallow.
Kalendář Celý kalendář
Brownies poprvé upekl v roce 1893 chicagský cukrář na přání majitelky hotelu, ve kterém byl zaměstnán. Od té doby se receptura brownies již trochu… Více o významném dni
Na tento recept budete potřebovat velkou spoustu čokolády.
Budeme rádi, když nám do komentáře dáte vědět, jak se vám tento netradiční moučník povedl.
Jednoduché a přitom krásné: Popraskané čokoládové sušenky crinkles jsou krásně vláčné a snadno se připravují
9 nejlepších čokoládových moučníků: Dáte si pivní dort, čokoládovou bábovku nebo parádní brownies?
Falešné vločkové brownies: Hitem internetu jsou zdravé buchty z vloček, banánů a kakaa, které chutnají božsky i bez cukru a mouky
Komentáře