Připravte si cuketové chipsy jen ze dvou ingrediencí. Díky videonávodu je to hračka
Máte chuť na zdravé mlsání a zároveň už nevíte, co s cuketou? Pak musíte vyzkoušet zdravé a během chvilky připravené cuketové chipsy jen ze dvou ingrediencí. Jsou výborné k večernímu mlsání a s dipem jsou i skvělou svačinkou.
Začíná období, kdy už si lámete hlavu, co vytvořit z další cukety. Pokud máte rádi zdravé mlsání a zároveň recepty, které nedají moc práce, musíte rozhodně vyzkoušet křupavé cuketové chipsy připravené jen ze dvou ingrediencí, a to cukety s parmezánem. Pokud navíc přidáte dip, máte skvělou a vydatnou svačinku. Jak na to?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit cuketové chipsy
Máme pro vás jednoduchý návod:
- Připravte si 200 g cukety, omyjte ji, odkrojte konce a nastrouhejte ji nahrubo.
- Nechte ji pustit vodu a mezitím si, také nahrubo, nastrouhejte 120 g parmezánu.
- Vezměte si opět cuketu a zbavte ji přebytečné vody pomocí plátýnka.
- Smíchejte parmezán s cuketou a na plech s pečicím papírem tvořte placky.
- Pečte ve vyhřáté horkovzdušné troubě na 180 °C po dobu cca 20 minut.
K cuketových chipsům se hodí různé typy dipů. Můžete vyzkoušet například česnekový, bylinkový, křenový, ančovičkový či třeba kari dip.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
Jak obarvit různé pokrmy? Použijeme přírodní jedlé barvy
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Komentáře