Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky z různých druhů masa patří mezi levné výrobky, ze kterých se dá připravit spousta dalších pokrmů. Pokud párek zabalíme do něčeho, co se dá péct nebo smažit, získáme nejen originální večeři, ale také občerstvení na párty nebo oslavu.

Párky nemusí sloužit jen jako rychlé jídlo k večeři nebo ke svačině. Pokud si trochu pohrajeme s jejich přípravou, mohou se stát občerstvením na výletě, pohoštěním pro hosty nebo součástí menu na dětské párty. Poradíme vám, jak na to.

Do čeho můžeme zabalit párky

Nezáleží na tom, z jakého jsou masa, ale do čeho je zabalíme:

Párky kořeníme podle toho, jak jsou ochuceny z výroby - drůbeží a vepřové párky snesou pikantnější koření než uzené nebo paprikové klobásky.
Zkuste si podle našeho videa připravit bramborové lokše a do nich zabalit párek s hořčicí nebo kečupem, získáte pochoutku, kterou budete chtít jíst stále:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky