Výborné lokše
Lokše jsou tenounké bramborové placky, které se tradičně vždy připravovaly především na Slovensku a na jižní Moravě. Ochutnat je ale můžete, ať jste odkudkoliv. Lokše je možné jíst naslano i nasladko, a právě pro jejich široké využití si je jistě oblíbíte.
Suroviny pro 8 kusů
8 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 4 794 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,80 g |
Tuky | 4,54 g |
Vláknina | 17,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 233,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 9. 2020 07:17
26. 9. 2020 06:28
A proč neééé, he?
janky3:
No a jak to dopadlo?
25. 9. 2020 23:48
28. 9. 2017 21:44
20. 6. 2013 07:45
10. 6. 2012 18:04
29. 5. 2011 10:14
29. 5. 2011 09:43
29. 5. 2011 09:27
29. 5. 2011 09:19
29. 5. 2011 09:12
29. 5. 2011 09:08
29. 5. 2011 08:25
http://www.toprecepty.cz/recept/1713-lokse-sladke-...
29. 5. 2011 02:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 46 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít staré brambory? Připravujeme z nich báječné pokrmy
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Další recepty
Tématické fráze: lokše recept lokše jak se dělají lokše lokše na slano recept na lokše slovenské lokše recept lokše lokše z mouky slovenské lokše recept bramborove lokse recepty lokše recepty na lokše lokše s povidly domácí lokše co jsou lokse recepty - lokše bramborove placky lokse lokše recepty recept na slovenské lokše logše
Suroviny: brambory, mouka hladká, sůl, cukr, máslo
Výborné lokše
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7D6Q
14 názorů