Jak namotat kremrole na kovové trubičky? S našim videonávodem to hravě zvládnete
Také si rádi pochutnáte na dokonale nadýchaných a sněhovým krémem naplněných kremrolích? Není divu, nejenže vypadají krásně, ale také chutnají božsky. Ukážeme vám, jak jednoduše namotat kremrole, aby byla jedna jako druhá.
Kremrole se vyrábí z listového, někdy také z křehkého, těsta, které se namotává na speciální kovové trubičky, ty jim dají po upečení ten správný tvar. Poté už je stačí jen naplnit krémem podle vlastní chuti či fantazie a vychutnat si jejich dokonalou chuť. Ukážeme vám jednoduchý postup, jak snadno a rychle namotat kremroli na kovovou trubičku, aby po upečení vypadala krásně.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak namotat kremrole?
Je to velmi snadné.
- Nejdříve si rozšlehejte vejce v misce.
- Poté si vyválejte z připraveného těsta obdélník ve velikosti 30 x 40 cm, silný přibližně 2 mm.
- Rozválené těsto potřete rozšlehaným vajíčkem.
- Nakrájejte je na 14 stejných pásků.
- Můžete začít namotávat na kovové trubičky tak, že okraje těsta by se měly mírně překrývat.
- Namotané trubičky přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
- Pečte se vyhřáté troubě na 180 °C přibližně 20–25 minut.
- Ještě vlažné kremrole opatrně sundejte z trubiček a nechte vychladnout.
Určitě se vám povedlo namotat krásné kremrole, jednu jako druhou. V letní sezóně si můžete zkusit podle známého pekaře Josefa Maršálka připravit dokonalé kremrole, naplněné malinovým sněhem.
Podělte se s námi o své tipy, z jakého těsta nejraději připravujete oblíbené kremrole neboli "trubičky". Za vaše reakce pod článkem budeme velmi rádi.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na kremrole s malinovým sněhem? Podle tohoto receptu je zvládne i začátečník
Nafoukané trubičky: Nadýchané kremrole jsou luxusním zákuskem, který si můžete připravit i doma
Jak sundat kremrole z trubiček? Musíme být opatrní, aby se křehké tvary nepolámaly
Komentáře