Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso ve smetanové omáčce ochucené sladkou paprikou je výborný pokrm, který zná většina z nás už od dětství. Kuře na paprice patří k velmi jednoduchým a rychlým receptům. Jako příloha se k němu hodí knedlík či těstoviny.

Kuře na paprice připravujeme z celého kuřete nebo pouze z jeho částí, například kuřecích prsou či stehen. Lahodnou chuť omáčky získáme kombinací kuřecího vývaru, sladké papriky a smetany, která se postará o dokonale krémovou chuť. Na tomto pokrmu si pochutnáte i na druhý den, stačí si kuře na paprice správně ohřát. 

Jak ohřát kuře na paprice

Kuře na paprice patří k pokrmům, které můžeme bez problému ohřívat a znovu si tak na nich pochutnat. Máme hned dvě možnosti, jak na to

Kuře na paprice si hravě uvaříte podle našeho podrobného videonávodu. Nezapomeňte přidat do omáčky bobkový list, který se postará o krásnou vůni. Dobrou chuť. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky