Jak smažit jarní cibulku. Odpovídáme začátečníkům
Jarní cibulce se někdy přezdívá lahůdková a plným právem. Je chutná čerstvá i tepelně upravená. Přestože ji nejčastěji používáme čerstvou na posypání jarních pokrmů nebo doplnění salátů či pomazánek, můžeme ji také krátce osmažit a používat podle potřeby, obdobně jako obyčejnou cibuli.
Jarní cibulku si nejlépe vychutnáme čerstvou, jemně nakrájenou. Můžeme ji ale využít i v teplé kuchyni. Třeba osmahnutou do šťouchaných brambor. Nebo na ochucení bramborové kaše, smažených vajec, pokrmů z hub nebo masa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak smažit jarní cibulku
Je to velmi jednoduché
- Jarní cibulku nakrájenou na kolečka osmahneme na másle nebo oleji, aby jen zesklovatěla a neztratila barvu.
- Můžeme smažit zelenou i bílou část cibulky.
- Pak ji upotřebíme do pokrmů.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
7 receptů na ty nejlepší koblihy. Jak je správně vykrajovat, plnit a smažit
Komentáře