Jak utřít tvaroh s máslem? Poradíme snadný postup bez hrudek
Nadýchaný a jemný tvarohový krém dokáže ozdobit klasické moučníky i skvostné dorty. Stejně tak poslouží jako samostatný dezert pro děti, ve spojení s ovocem a piškoty je svěží i lehkou svačinou.
Tvarohový krém je snadný dezert, který se připravuje jen z několika málo surovin, spočítáte je na prstech jedné ruky. Bez tvarohového krému si také nedokážeme představit mnoho oblíbených moučníků a jeho nakyslá chuť příjemně doplňuje oblíbené dezerty.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak utřít tvaroh s máslem
Tvaroh s máslem přidáváme nejenom do sladkých krémů, ale také do základů různých pomazánek. Abychom předešli tomu, že se nám krém srazí, vytáhneme máslo a tvaroh předem z lednice - jde totiž o to, aby obě ingredience měly stejnou pokojovou teplotu.
- V případě pomazánek, stačí máslo rozmačkat vidličkou a poté vařečkou zapracovat do tvarohu.
- Co se týče krémů do dortů či moučníků, je třeba dát větší pozor, aby se nesrazily. Změklé máslo nejprve vyšleháme s cukrem do hladké konzistence a teprve poté postupně zašleháváme tvaroh.
Komentáře