Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Drobenka se podle základního předpisu skládá z mouky, cukru a másla. Používá se se na doplnění mnoha koláčů a koláčků, výborně dosladí a vylepší lité buchty a bublaniny s ovocem, ať už z kynutého těsta nebo z rychlého těsta s práškem do pečiva.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak snadno uchovat drobenku
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 12 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na minutovou drobenku do zásoby? V mrazáku vydrží dlouho a budete ji mít připravenou na každé pečení
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem
Komentáře