Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oblíbená pizza nesmí chybět na žádné party i na příjemné večeři s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte s námi domácí pizzu z kynutého těsta a ingrediencemi přesně na míru. Poradíme, jak vytvarovat těsto na žádanou italskou specialitu.

Pizzu znali lidé již před více než 1000 lety a i dnes patří mezi oblíbené pokrmy po celém světě. Připravte dnes k večeři tento populární slaný koláč a vyválejte těsto jako praví Italové. Zkusíte to s námi?

  1. Na vál dáme trochu mouky a vyklopíme nakynuté těsto.
  2. Těsto podle potřeby rozdělíme na menší části.
  3. Buď těsto vyválíme válečkem, nebo protáhneme pomocí prstů.
  4. Přeneseme na plech s pečicím papírem a postupně přidáváme oblíbené suroviny.
  5. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C po dobu 8-9 minut.

Jakou pizzu milujete?

Když se řekne pizza, každý si vybaví tu, kterou má nejraději. Připravte snadno a rychle domácí pizzu s oblíbenými surovinami celé rodiny. Pokud jste stále ještě nenašli svého favorita, doporučujeme náš bohatý receptář.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky