Kuřecí nugetky z mletého masa jsou neuvěřitelně chutné. Videonávod poradí
Dozlatova usmažené kuřecí nugetky z mletého masa jsou opravdová pochoutka, kterou připravíte během pár minut. Jejich příprava je velmi snadná a ta chuť je naprosto dokonalá. Stačí správně ochutit mleté maso, vytvořit si dokonalou směs na obalování a dozlatova usmažit. Tak dobrou chuť.
Kuřecí nugetky patří mezi velmi oblíbená jídla zejména u našich nejmenších strávníků. Ne vždy ale můžeme rychlému občerstvení a restauracím věřit, že pro nás připravují nugetky z čerstvého masa a na nepřepáleném oleji. Není jednodušší způsob, než si tuhle křupavou dobrůtku připravit jednoduše doma. Nemusíte se bát, příprava je opravdu velmi snadná a navíc i rychlá - během pár minut máte na stole krásně křupavé a šťavnaté nugetky.
Mohlo by vás zajímat
Příprava kuřecích nuget
Na přípravu budete potřebovat mleté kuřecí maso, dijonskou hořčici, sušenou cibuli, sušený česnek, sůl a pepř.
- V míse připravte směs z mletého kuřecího masa.
- Vše pořádně smíchejte a vytvarujte pomocí lžíce malé placičky.
- Hotové placičky položte na pečicí papír a dejte na chvíli do mrazáku.
- Do další mísy dejte sypké ingredience k obalování.
- Pořádně je smíchejte a můžete obalovat.
- Nejdříve nugetky obalte ve vejci a potom v sypké směsi.
- Když máte nugetky obalené, dejte je na pánev s rozpáleným olejem usmažit dozlatova.
- Hotové nugetky nejlépe chutnají s majonézovým dipem.
Podívejte se na kompletní znění receptu na kuřecí nugetky.
Doufáme, že se vám kuřecí nugetky povedly a že jste si pořádně pochutnali.
Po takové křupavé lahůdce by určitě přišlo k chuti něco sladkého ke kávě. Připravili jsme si pro vás dokonalý tip na krásně nadýchané čokoládové suflé, kterému nikdo neodolá. Tak s chutí do toho.
Do komentáře pod článek nám dejte vědět, jak se vám náš recept na kuřecí nugetky líbil. Za vaši zpětnou reakci budeme velmi rádi.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Suflé buchta je nadýchaná jako obláček a chutná božsky. Postup ukážeme ve videonávodu
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka
Komentáře