Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky, tedy osmažené krajíce chleba, jsou oblíbené pro svou strukturu - nahoře jsou dokonale křupavé, přesto uvnitř jemně vláčné. Spolu s pomazánkou, masovou směsí nebo tatarákem utváří dokonalé a žádané delikatesy.

Topinky zachraňují situace - využijete na ně starší chléb, ale také nakrmíte hladové krky nebo pohostíte (nečekanou) návštěvu. Stačí k nim přidat např. zavařenou směs na topinky nebo v rychlosti připravit restované nudličky masa s proužky zeleniny.

Na čem lze smažit topinky

Příprava topinek je snadná, jen je potřeba od nich neodcházet a hlídat míru jejich osmažení, abyste je nepřipálili. Následný zápach spáleniny lze jen stěží vyvětrat.

Hotové topinky skládejte na papírové ubrousky, do kterých se vsáhne přebytečný tuk. Pokud upřednostňujete raději méně tučná jídla, připravte si topinky "nasucho" na pánvi, topinkovači nebo v troubě. Vyzkoušejte topinku "Speciál" podle videa:

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky