16 receptů na předkrmy: Tyto malé porce jídla probudí všechny naše smysly
Předkrm je malá porce jídla, podávaná před hlavními chody. Jeho úkolem je povzbudit smysly, vyvolat chutě a tím zintenzivnit zážitek z dalších pokrmů. Předkrmy jsou tradiční součástí větších oslav a rautů.
Překrm není větší než pár soust - rozhodně nemá za úkol nasytit nebo ovlivnit chuť strávníků. Stejně jako aperitiv, podávaný před jídlem, má jen povzbudit chuť a vyvolat pocit touhy ochutnat i další pokrmy. Předkrmy mohou být teplé i studené.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Okurkové chuťovky
- Jednoduchá kachní paštika
- Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
- Paštičky s uherskou pěnou
- Rukolový salátek
- Šunkovo-sýrové závitky
- Mušle po francouzsku
- Losos po asijsku
- Rychlé sushi
- Crostini s máslovou dýní a bazalkou
- Aspik v paprice
- Plněná vejce nejen velikonoční
- Salát z hovězího carpaccia na medu
- Tymianove tasticky
- Mexická salsa
- Chlebíčky k pohoštění
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře