Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aspik v paprice

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 602 kJ /
383 kcal
Bílkoviny52,50 g
Tuky9,50 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 164 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,50 g
Sacharidy17,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šunku, kapii a okurky nakrájíme na kousky a promícháme. Želatinu připravíme podle návodu. Jako tekutinu použijeme lák z okurek a už nemusíme nic dochucovat. Krok 2: Želatinu smícháme s nakrájenými surovinami. Papriky očistíme a postavíme do sklenice. Naplníme želatinou a dáme ztuhnout. Ztuhlé už stačí jen nakrájet na kolečka.

Zveřejněno 21. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aspik v paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L5x

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aspik v paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L5x

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Skvělý nápad Miladko :yes:

Pěkný nápad! :yes::-D:-K<3

Suroviny:
šunka, okurka čerstvá, kapie červená sterilovaná, hrášek mražený, lák z okurek, želatina, paprika

Přidat fotografie receptu