1 z 15
Bleskové řízky
Máte chuť na řízky a chcete vyzkoušet něco jiného než trojobal? Můžete pro změnu řízek potřít majonézou a poté obalit ve strouhance. Po usmažení vznikne na šťavnatém řízku křehký a křupavý obal. Chuť jistě příjemně překvapí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po příchodu z práce často řešíme, jak rychle nasytit sebe i zbytek rodiny. Potřebujeme mít na stole jídlo, které nebude náročné na čas ani suroviny, přitom nasytí rodinu zdravě a chutně. V sezoně náš problém často vyřeší zeleninové saláty nebo pomazánky. Horší to bývá v zimě, kdy potřebujeme podávat večeři pokud možno teplou, zahřívací.
Někdy stačí k pomazánce jen uvařit čaj, ale to neřeší potřebu každodenní pestré stravy. Využíváme různé polotovary jako tortillové placky, rozválené listové těsto, toustový chléb apod. Také instantní těstoviny nebo rychle uvařené luštěniny jako červená nebo černá čočka přijdou vhod.
1/15
1/15
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře