Recepty české kuchyně: Naše vaření stojí na polévkách, omáčkách a knedlících
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zvěřinové ragú s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové steaky na bylinkách, s brokolicí a pepřovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový koláč s vlašskými ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Rolovaná kachna s knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové kousky s mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Jelení pečeně se závinem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Původní remoska stála 180 Kčs a upekli jste v ní skoro všechno. I dnes se pořád ještě vyplatí!
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku