Recepty české kuchyně: Naše vaření stojí na polévkách, omáčkách a knedlících
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsa z divoké kachny sous-vide
Přidáno před 2 hodinami
Zapečená růžičková kapusta (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z pečené řepy a dýně
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Krémová polévka z rozvitých kapustiček
Přidáno před 3 hodinami
Exotické dýňové rizoto
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci