uvařil 28. 11. 2010 18:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 11. 2010 18:22
mouka polohrubá, droždí, žloutek, máslo, mléko, cukr krupice, sůl, jablko, voda, cukr krupice, med, rum, cukr vanilkový, kůra citronová, máslo, cukr moučkový, mouka hladká, olej, vejce
Jídelníček agenta Jamese Bonda: Nesnáší kafe, miluje vejce na všechny způsoby a s chutí si dopřeje voňavý kebab
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička