uvařila 27. 3. 2012 12:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2012 12:40
maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř mletý, rajče, rajče loupané, nať petrželová, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, žloutek, sýr tvrdý, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř celý, brambory,
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?