uvařila 27. 3. 2012 12:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2012 12:40
maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř mletý, rajče, rajče loupané, nať petrželová, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, žloutek, sýr tvrdý, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř celý, brambory,
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr