uvařila 15. 11. 2011 21:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2011 21:57
treska aljašská, sůl mořská, pepř bílý mletý, kmín celý, olej olivový, máslo, mouka hladká, citron, cibule šalotka, víno bílé, smetana, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý mletý, hořčice francouzská, kurkuma, brambory
Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky