uvařila 16. 11. 2010 21:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2010 21:24
vejce, olej, cukr moučkový, vanilkové aroma, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, sůl, skořice mletá, mrkev strouhaná, ořechy vlašské, máslo, lučina, vanilkové aroma, cukr, ořechy strouhané, ořechy, mrkvičky
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky