uvařila 21. 1. 2011 12:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2011 12:47
vejce, olej, cukr moučkový, vanilkové aroma, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, sůl, skořice mletá, mrkev strouhaná, ořechy vlašské, máslo, lučina, vanilkové aroma, cukr, ořechy strouhané, ořechy, mrkvičky
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí