uvařila 2. 4. 2010 21:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2010 21:48
korpus, vejce, cukr krupice, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, jahody, meruňky, bluma modrá, nektarinky, víno hroznové, jablko, kiwi, šťáva citronová, želé dortové
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?