uvařila 7. 11. 2013 20:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2013 20:09
bůček, slanina oravská, játra vepřová, srdce vepřové, šalvěj, tymián, pepř, sůl, cibule, ořech muškátový, strouhanka, mléko plnotučné, blána tuková vepřová, cibule, olej, máslo, cukr hnědý, ocet balsamiko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, vývar hovězí
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jak připravit dortová lízátka cake pops jako od cukráře? Tyhle kroky byste neměli podcenit!