uvařila 10. 9. 2020 19:42
Azu po tatarsku s grusetkami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2020 19:42
Azu po tatarsku s grusetkami
kýta hovězí, olej rostlinný, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, pepř, feferonka, okurky sterilované, šťáva citronová, sladidlo, cuketa, vejce, sýr mozzarella, sůl, soda jedlá, voda, psyllium
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr