uvařila 23. 3. 2010 23:41
zašleháme celá vejce;čokoládu v pytlíku potluču paličkou;výsledné těsto je tužší
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2010 23:41
zašleháme celá vejce;čokoládu v pytlíku potluču paličkou;výsledné těsto je tužší
máslo, cukr moučkový, mouka hladká, vejce, prášek do pečiva, likér vaječný, čokoláda hořká, třešně, sůl, tuk, mouka, tvaroh plnotučný, šlehačka, cukr, cukr vanilkový
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky
Dokonalé triky pro fritování: Takhle budou hranolky nejkřupavější!
Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu