uvařila 3. 2. 2009 10:51
Velikonoční pletánky z vánočkového těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2009 10:51
Velikonoční pletánky z vánočkového těsta
mouka polohrubá, cukr moučkový, droždí čerstvé, máslo, žloutek, sůl, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, mléko, rozinky, vejce, mandle
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček