uvařila 26. 11. 2022 22:51
Pečeno v remosce.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2022 22:51
Pečeno v remosce.
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, vejce, mléko, olej, smetana zakysaná, rozinky, oříšky, skořice, jablko, tuk, mouka hrubá
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí