uvařila 23. 3. 2009 10:36
Chladnutí na mřížce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2009 10:36
Chladnutí na mřížce
droždí čerstvé, voda, cukr krupice, mouka polohrubá, sůl, vejce, olej, slanina anglická, mouka, olej, sůl hrubá, semínka sezamová
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut