uvařil 21. 5. 2011 20:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2011 20:15
vejce, cukr moučkový, voda, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr, rum, kompot broskvový, marmeláda, želatina, mandarinky, jahody, koňak vaječný, malibu, marmeláda
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima