uvařil 19. 2. 2012 22:44
citronová poleva (moučkový cukr + citrónová šťáva)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2012 22:44
citronová poleva (moučkový cukr + citrónová šťáva)
mouka hladká, cukr krupice, prášek do perníku, kypřící prášek, vejce, med, olej, skořice, kakao, mléko, rozinky, ořechy sekané, tuk, mouka hrubá
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník