uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo