uvařil 7. 8. 2011 22:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 8. 2011 22:19
houba bedla červenající, voda, sůl, cukr, ocet, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, tymián, zelenina, cibule, česnek, pepř bílý mletý, ořech muškátový, sůl, mléko polotučné, smetana 12%, sýr tavený, žloutek, mouka hladká, sůl, olej, těstoviny creste di gallo
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr