uvařil 7. 8. 2011 22:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 8. 2011 22:19
houba bedla červenající, voda, sůl, cukr, ocet, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, tymián, zelenina, cibule, česnek, pepř bílý mletý, ořech muškátový, sůl, mléko polotučné, smetana 12%, sýr tavený, žloutek, mouka hladká, sůl, olej, těstoviny creste di gallo
Na svatého Jana otevírá se létu brána. Přichází magická svatojánská noc, kdy hoří ohně a sbírají se „zázračné“ byliny
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?